Kreativ Bygg & Måleri i Stockholm AB

Varmt välkommen till Kreativ Bygg & Måleri i Stockholm AB! Vi är ett finsnickeri som du finner på Södermannagatan inne i centrala Stockholm. Vi välkomnar kunder från hela Stockholmsområdet, detta i form av både privatpersoner, företag och bostadsrättsföreningar. Vi ägnar oss främst åt specialtillverkning av möbler och kan förse dig med flera olika typer av sådana. Vilken typ av möbel du än vill ha behöver du därför bara vända dig till oss. Vi kan även hjälpa dig med hela din inredning samt tillverkning av dörrar, trösklar och annat.

Vi är ett prisvänligt snickeri

Vi på Kreativ Bygg & Måleri i Stockholm AB är också ett snickeri med mycket förmånliga priser. Genom att vända dig till oss kan du därför få vackra, unika och hållbara möbler som inte kommer att kosta dig några större summor pengar. Vi har nämligen som mål att så många kunder som möjligt ska kunna ha råd med vår service, något vi också är mycket stolta över att kunna göra. För snygga och unika möbler till ett förmånligt pris, tveka därför inte på att höra av dig till oss redan idag.

Vi fokuserar på miljön

Vi på Kreativ Bygg & Måleri i Stockholm AB är även ett mycket miljömedvetet snickeri. Just därför strävar vi alltid efter att kunna erbjuda en så miljövänlig service som möjligt!

Få en kostnadsfri offert

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

Drag To Verify